mandag 27. april 2009

Hekledilla

(klikk på bildet for å se bedre)
I'm Elin,
and I,m a hekloholic.

Jeg har begynt å hekle. Og det er lett å bli ganske så bitt av basillen.
Bare prøv :)

Min snille søster Hege lærte meg å hekle da vi var på påskeferie, og nå prøver jeg meg på en liten kåpe. Eller så blir det et vognteppe.
Jeg følger i alle fall et mønster og er ganske stolt av det!

Har også heklet noen bestemorsruter som skal bli et skjerf til min andre snille søster, Mette.

Jeg må bare få heklet de sammen og skulle gjerne hatt noen gode tips til hvordan jeg skal gjøre det. Jeg vil ha en kant rundt hele og noe i mellom alle rutene.

Jaja, her er i alle fall et par bilder av mitt siste prosjekt.

6 kommentarer:

eli: sa...

Hei Hekloholicen! Ja, enig med du! Man begynner med en maske, så blir man bitt av basillen og vips har du et helt teppe eller kjole ferdig. Fantastisk, ikke sant!? Det som er så flott med garn, i motsetning til bilder at fargen er den samme uansett lys, og man får ikke gjort noe med den likevel ;-)
Gleder meg til kurs med Mette! Vi skal selvsagt vente på deg! Riktig god tur til sydligere strøk, hvis vi ikke sees før!

Mette sa...

åh, jeg bare elsker den fargen. :) mønsteret er også kjempefint. Og fotoene i seg selv!

Kjempekoselig å sitte sammen igår, ja. :) hadde vært kult om vi øvde oss enda mer sammen i fremtiden med fotografering. engasjerer oss litt seriøst! :)

Hege - BOLIGglede sa...

Arg! Skulle aldri lært deg å hekle! Du raser bare forbi meg.. Neida! Seriøst kjempefint. Gleder meg til å se hva det blir..:)

Lisa sa...

wow, så fint det blir Elin! Ja, velkommmen etter i heklehysteriet ;) Hehe... Gleder meg til den heklekvelden vi skal ha etter Leon er fodt;) Snax..klem

ElinSire sa...

Takk for kommentarer :) Ja, gleder meg til å se hva det blir selv ;) Det er jeg faktisk veldig spent på!

Raser nok ikke forbi deg, Hege. Det skal mye til!

Og til Mette, jeg er helt klar for å gjøre en innsats, jeg! Fikk faktisk mye motivasjon av kurset i går selv om det gikk meg litt over hodet ;) Gleder meg til den kvelden vi skal ha hos Eli ;)

Linda sa...

Fantastisk nydelig Elin!! :D
Btw elsker headeren din. Tror det er et at av favorittbildene mine. :)