tirsdag 13. oktober 2009

Bloggkonkurranse og utstilling

"Autumn is a

second Spring

when every leaf's a flower"

---
I dag fikk jeg to hyggelige nyheter på en gang.

Drammens Tidende, vår lokalavis,
skal kåre Drammens beste blogg, og jeg er visst en av de 12 finalistene. At min blogg er Drammens beste er jeg ikke så sikker på, men det var jo veldig hyggelig å bli plukket ut blant 140 blogger.
Avstemmingen av de flotte bloggene foregår
Den neste gode nyheten er at jeg i februar 2010 skal få lov å ha utstilling på Galleri Vilje i Asker som drives av Friskvernklinikken.
Det syns jeg er litt stas! Jeg har aldri hatt utstilling før, og vil veldig gjerne ha litt hjelp fra dere :)
Jeg mottar med takk noen gode råd om hvilke bilder jeg har som dere syns egner seg til utstilling og eventuelt andre tips
som er godt å ta med seg.
Ha en flott høstdag alle sammen!

33 kommentarer:

Anne sa...

Utrolig morsomt da gitt, stemte jeg også selv om jeg ikke er fra distriktet .-))

jess1 sa...

Så kuult da, begge deler er jo virkelig en tillitserklæring på at andre setter pris på det du gjør :o)

Skal se igjennom bloggen din og se om jeg finner bilder jeg mener du bør ha med, hvor mange bilder får du ha med?

Kanskje du kan legge ut en del bilder så kan vi stemme på hvem vi liker best ...?

Det skal nok ikke bli vanskelig å finne bilder,utfordringen blir vel hvilke,for det er jo så mange bra bilder å velge mellom :o)

jess1 sa...

PS; har vært inne og stemt på deg ;o)))

Lykke til!!!

happy in pink sa...

gratulerer....så gøy!!!
skal gå inn å stemme på deg:)

du har så masse flotte bilder å velge mellom...uansett hvilke du velger så blir det knallbra!!!

be proud:)))

klem tara

Sissel sa...

Ingen tvil om hvem blogg som er det beste!! :) Min stemme gikk selfølgeig til deg:) Masse lykke til med utstillingen. Kjempespennede og ikke minst utfordrende!!

Dagrun sa...

Så bra, du er flink! Skal gå inn og stemme jeg også.

Og utstillingen blir spennende å følge med på. Du må vise oss hvilke bilder du vurderer da!

Hege... sa...

At du er nominert synes jeg virkelig er på sin plass! Så flink som du er! :)) Skal inn og stemme på deg etterpå!

Og utrolig stas med utstilling! LYKKE TIL!

Vil også gjerne se litt hvilke bilder du vurderer - skal få en ærlig tilbakemelding! :)

Rune (Bildebloggen) sa...

Gratulerer med både nominering og utstillingen til neste år Elin, det blir spennende,håper du sier i fra når utstillingen står for dør.
Favorittstemme avgitt på DT :) Krysser fingrene for deg!

Muffin sa...

du ass :D
Jeg stemte på deg, rett og slett fordi du HAR den beste bloggen! Jeg digger bildene og jeg synes du skriver så veldig søtt i hver post. :)

Likte den nye headeren og bildet i posten her! Kjempefine farger. :)
Og gratulerer med utstilling! Så kult. :)
Jeg synes du bør ha en god del av både blomster- og barnebilder. De liker jeg best. :)

John sa...

Den sofaen sto inntil veggen, så jeg har bare komponert bilde :)

Gratulere så mye. Stemme på DT har du fått. Du har så mange fine bilder så det er ikke så lett å velge ut noen til en utstilling.

Det er kommet inn en del bilder men jo flere jo bedre. :)

KRISTIN sa...

Hei! Så utrolig spennede. Skal inn og stemme på deg!

Tips til utstilling: Finn et gjennomgangstema for bildene - en slag rød tråd - så kan det være lettere å plukke ut bildene. Det kan jo være noe veldig konkret som BARN - ettersom du har så mange flotte barnefotos, eller det kan være mer diffust, som en farge foreksempel, som går igjen i alle bildene, eller en følelse. Bare fantasien setter grenser.

Lykke til - gleder meg alt til utstilling!!

KLem!

Morten Pedersen sa...

Så spennende da, håper du vinner.

Lene sa...

Hei, Elin :) Nå har vi vært innom og stemt på deg begge to! Såååå moro - og det er virkelig vel fortjent. Duu, så flott det hadde vært om det var en fotoblogg som skulle trone høyest der til slutt :)

Og så så spennende med utstilling. Du har jo et hav å ta av. Men genistrekene dine nummer en - er barnebildene dine. De har bare en stemning som er helt unik, god og skjønn. Jeg vet ikke om det er meningen at du skal ha en rød tråd i utstillingen, eller om du kan velge fritt blant egne favoritter?
Spennende uansett.

Jeg er litt fraværende denne uken. Sitter her med en eksamen som skal inn på mandag. Men jeg måtte bare inn og se da John fortalte om bloggavstemning og utstilling.

Ha en herlig kveld nedi dalen :)

Linda sa...

Ååå så gøy!! Grattis! Det blir nok ikke lett å velge ut bilder nei....

Heidi sa...

Gratulerer med begge deler, så stas!!!
Og jeg skjønner absolutt at du er nominert som beste blogg og at du skal ha egen utstilling. Jeg har stemt på bloggen din:) Skal tenke litt på det med bildene, ha det i bakhodet fremover. Du har MYE å ta av i hvert fall:) Klem fra Heidi

Sandy sa...

Sinnsykt bra! :)

Har selfølgelig stemt på deg:D

Melusine sa...

Så spennende at bloggen din er kommet blant 12 finalister! Jeg har nå gjort mitt for at din skal komme enda lengre - lykke til :)

Lene sa...

Hehehe. Det hjertet mitt er stort eller bitte lite - alt etter som. Men når det er snakk om kjentfolk, som jeg liker og setter pris på, så blir jeg utrolig glad og stolt på deres vegne. Jeg eeeelsker bildene dine, vet du - og den første titten innom bloggen din var jo det som inspirerte meg til å starte opp igjen :)

Det er en annen blogger i Drammen som jeg også setter veldig stor pris på. Jeg ble kjent med henne gjennom interiørbloggingen vi begge drev med før. Du finner henne nå på Garden Angels photoblogg - link inne hos meg. Heeerlig jente - vi luncher, fniser og storkoser oss iblant. Jeg sa akkurat til John at jeg må søren meg få med Elin neste gang jeg invitterer - forhåpentligvis en gang før jul - DET hadde vært koselig.

Nei, nå går skravla her igjen. Typisk meg å gjøre alt annet når jeg egentlig skal skrive oppgave. Jeg baker for sikkerhetsskyld og, da - oreokake til Johns datters kjæreste som har bursdag i moren ;)

Hei så lenge, hehe :)

Kine sa...

Min stemme har du fått og jeg ga den med glede:) Så spennende med utstilling, det kan du være veldig stolt av.. Masse lykke til!!

Marianne sa...

Har sett igjenom alle bildene dine, og jeg må si at jeg synes du er en kjempe fotograf, og selvsagt en mester i fotoshop!....Legger deg til i bloggelisten min, for dette må jeg følge med på!
Lyke til med utstilling!

ELIN sa...

Hei,
Så koselig blogg du har, og så mange utrolig flotte bilder. Kjempeflink er du! Jeg liker også veldig godt å ta bilder, men er dessverre ikke i nærheten av ditt nivå. Ha en flott dag! Klem fra Elin

eli e sa...

Wow, så gøy, Elin! Det unner jeg deg!! Skal stemme på deg!!! :-)

KRISTIN sa...

Heisann!!
Kan du hjelpe meg med noe?!
Skulle så gjerne hatt en bredere bloggmal, slik du har - med to kolonner, en smal og en bred. Har lett på nettet, men finner ikke oppskrift på akkurat en slik en. Kan jeg spørre om hva du har gjort?

På forhånd takk for svar og eventuell hjelp!
Ha en fin kveld.

Arya sa...

Så gøy, da! og selv om jeg ikke kjenner til de andre 11 finalistene, så har du en flott blogg! Så det henger nok på greip, skjønner du!

Flott bilde, iallefall!!

KRISTIN sa...

Tuuuuuseb takk for rask og god hjelp!! JA, grunnen til at jeg også vil ha en slik mal er pga at jeg vil ha større bilder. Kjempesnilt av deg å ta deg tid til å hjelpe meg. Setter stor pris på det. Gleder meg til å forandre på bloggen min, men det må vente til i morgen - for nå er det natta!!

God natt til deg og dine.

The Créme House sa...

Hei - du får min stemme, da min blogg ikke lenger er med i konkurransen - røk ut før finalen, gitt! Liker bildene dine veldig godt - du er så flink med kamera - klem fra Gro!

Tone - Love Eat Pray sa...

Du, det er en ting jeg har glemt å si ang 3 kolonner! Bildene trenger ikke bli mindre av den grunn! Man bare utvier hele bloggen, liksom. Standard er 660 piksler eller noe sånt (totalt med innleggsfeltet + sidefeltet). I malen endrer man dette til så bredt man vil, min er 990 (da kan man bruke gratisbakgrunner for 3 kolonner)

Morsomt med utstilling, da! Du blir nok den flinkeste som har stilt ut der! :) Gleder meg til å se...

Tone sa...

Nydelig bilde og herlig header! Utstilling? Så utrolig kjekt! Lykke til:-)

HILDE sa...

Jeg heier på deg! :)

Charlotte - FO² sa...

Wow, gratulerer så masse med begge deler. Så utrolig moro. Og utstilling da!!! Vel fortjent.

irene sa...

Gratulerer ... dobbelt opp! Jeg er også en beundrer av bildene dine, de har en helt egen touch og stemning! Gleder meg på dine vegene!

Hilsen Irene

Mike sa...

You asked for help for your exhibition. I am always prepared to give advice. Of course don't know how many pictures you can have, and how the exhibition space is. Some ideas:
If you have some budget, go BIG. You can have prints on canvas or on other supports which are very large.
Bring photos that causes some emotions to the person who looks at it. I would call it "subjective" photos: you can give an interpretation.

I would not bring your animal pictures.

You could also have smaller photos in a series, following a theme. For example 5 photos about autumn leaves, presented on the same way, and hanging together on 1 wall.

Good luck!

Mike

Angelo sa...

Jeg kommer gjerne på den utstillingen. Bor ikke så langt unna Asker og vil gjerne kikke på bildene dine når de stilles ut.

:)