mandag 30. juni 2008

Fotballbursdag -litt på forskudd

Tobias blir 6 år i sommer og måtte ha en liten avskjedsfeiring med guttene i barnehagen. Da var det selvsagt fotballbursdag som sto øverst på ønskelista.



Var litt trøtt før bursdagen skulle begynne

Fotballgutta!

8 kommentarer:

Mette sa...

så søte :D
Den flinke mammaen! :)

ElinSire sa...

Ehh, ja, kjempeflink! ;)

:) sa...

Er det mulig å være så heldig eller, Tobias!? :D Spørs vel om Emilian noen gang får fotballbursdag, men han har fått Liverpooldrakt, da! Pappa kjøpte på ferden over fjellet i helgen :-)

ElinSire sa...

Med den supermora, så tror jeg nok det blir både fotballbursdag og litt av hvert annet på den gutten ;) Tobias har til og med nr. 9 (for Torres) og navnet sitt bakpå drakta, asså ... Hehe ... skal det være, så skal det være :)

Liv Kari sa...

Var det stas med EM-kamp for Tobias da, med Torres som målscorer og alt?

For det var han som scorte? :P

Fine bilder! Nusseligste bursdagsbarnet på sofan der...

ElinSire sa...

Det var Torres, ja :) Men tror det var mer stas for en viss annen gutt i familien her (Torres spiller på Liverpool). Tobias var mer et spørsmålstegn fordi han mener at Torres ikke er spansk, men engelsk -for han spiller jo i England ... :) Hehe ...

Lisa sa...

Å heeeei, snakker om drømmebursdag da! Du er flink ass! Kan tenke med de guttene der opplevde litt av en drøm der hos dere ...med hver sin egen fotballtrøye :D

ElinSire sa...

Hei Lisa :) Ikke så vanskelig å lage bursdag med gode hjelpere i Bjørn Vegard og Eivind som spilte fotball med dem. Draktene hadde de nok med seg hjemmefra, ja :) Vi snakkes, koselig at du legger igjen hilsen!